Når det kommer til at beslutte, hvad der er de bedste kreditkort, er der så mange forskellige muligheder tilgængelige. Dine krav bestemmer, hvilke kort der er bedst for dig. Leder du efter et kreditkort uden årligt gebyr med 0% intro APR? Eller er du mere interesseret i cash back belønninger? Uanset årsagen skal du tage din kredit score i betragtning, når du handler efter et nyt kort. Lad dig ikke friste til at hoppe på det første tilbud, du finder!
Chase Freedom Ubegrænset

Hvis du leder efter et godt cash back kreditkort uden årligt gebyr, skal du overveje Chase Freedom Unlimited. Dette kort tilbyder et robust belønningsprogram, intet årligt gebyr og et langt 0% indledende APR-tilbud. På trods af sin høje tilmeldingsbonus er Chase Freedom Unlimited ikke for alle. Dette kort kræver lidt mere arbejde end andre kort, så det anbefales ikke til folk, der kun har brug for en lille mængde cash back.
Wells Fargo aktivt kontantkort

De bedste kreditkort i 2022 vil sandsynligvis stadig være dem, der ikke tilbyder årlige gebyrer. Wells Fargo Active Cash (r) -kortet er ingen undtagelse, da det tilbyder en stor velkomstbonus og gode cash back-belønninger. Uden årligt gebyr er dette kort også mere overkommeligt end andre cashback-kort. Mange andre cashback-kort opkræver et årligt gebyr på $ 95 eller mere. Der er dog nogle andre fordele ved dette kort, der gør det værd at overveje.
Petal 2 Visa kreditkort

Før du ansøger om Petal 2 Visa-kreditkortet, er det nyttigt at kontrollere din kredit score. Mens mange kreditkortselskaber bruger en kompleks algoritme til at bestemme din kreditværdighed, har Petal brugt et lagdelt cash-back-belønningsprogram. Det betyder, at du kan tjene penge uden at overskride en maksimal grænse. Du modtager også en papircheck i stedet for at modtage en kreditkortregning. Men hvordan ved du, om du kvalificerer dig til kortet?
Oplev det sikrede kreditkort

Discover it Secured Credit Card har et generøst velkomsttilbud. Det matcher enhver kontant tilbage, du tjener i det første år, op til $ 200. Dette kort har intet årligt gebyr og en 2% cash back på tankstationer og restauranter, og 1% cash back på alle andre køb. Ud over det generøse velkomsttilbud giver dette kort dig mulighed for at begynde at opbygge kredit ved at blive betalt for dine køb, mens du etablerer en god kredit score.
Capital One kreditkort

Hvis du leder efter det bedste kreditkort i 2022, skal du ikke lede længere end Capital One kreditkort. Capital One er tilgængelig for næsten alle, uden minimumskrav til balance, og tilbyder kort, der passer til dine behov. Disse kort har også attraktive tilmeldingsbonuser og lukrative belønninger. Mens mange af disse kort kræver en god til fremragende kredit score, forhåndsgodkender de ansøgere baseret på deres kredit score. Læs videre for at finde ud af, hvorfor vi har bedømt Capital One-kreditkort som de bedste kreditkort i 2022.