Du skal være opmærksom på, at pin pong borde kommer i fire stykker. Du skal også samle bordets ben og skinner, før du kan spille. Dette kan virke som en ubetydelig detalje, men det kan skabe forvirring. Derudover kan det forårsage forvirring. Der vil være nogle forsøg og fejl, før du endelig kan finde det bord, du elsker.

Du skal overveje dimensionerne på dit bordtennisbord, når du vælger et. Bordet skal kunne passe ind i et rum på mindst 8 x 15 fod. Borde i fuld størrelse måler 60 tommer x 5 tommer og kan være vanskelige at flytte. Bordet skal også være stort nok til at passe under trappen. Du bør også overveje dimensionerne på et bord til bordtennis. Et mindre bord vil gøre spillet mere udfordrende.

Du kan overveje at få et mindre bordtennissæt, hvis din plads er begrænset. Disse er perfekte til små værelser. For mindre rum er det bedre at placere emnet tættere på væggen. Belysning i rummet er også en vigtig overvejelse. Dit bord vil have det sjoveste, når det er korrekt oplyst. Tilbehør som træningsnet og rebound boards kan også tilføjes til dit bord.

Det er vigtigt, at du har plads nok til alle, der skal bruge bordet. For at spille bordtennis godt har du brug for mindst 18 fod plads. Derfor skal et bord være ca. 15 fod ved 18 fod. Du bør også give plads nok til, at dine gæster kan bevæge sig rundt og observere handlingen udfolde sig. Det er en fantastisk måde for flere mennesker at komme sammen og øge deres nydelse.

Du kan købe et bord til 2, hvis dit budget er stramt. Dette giver dig mulighed for at lege med dine venner, mens du ikke behøver at flytte det. Et bord med hjul gør det lettere og mere bærbart. Lavere modeller er lettere og mere holdbare. Lower-end modeller er generelt ikke udstyret med justerbare ben eller hjul. Alle borde leveres dog med et net og post, så sørg for at vælge det bedste kvalitetsbord.

Der fås tre størrelser til bordtennisborde. Størrelsen på et mellemstort bord er cirka ni meter langt og fem meter bredt og to meter højt. Et mellemstort bord måler cirka to tredjedele af størrelsen på et bord i almindelig størrelse. Et bord i trekvart størrelse måler ca. 45 ” x 81 ” eller ca. 45×48 tommer. Et bord i reguleringsstørrelse er cirka ni fod ved fem tommer. Dette er standardstørrelsen for bordtennisborde.