Hvis du er på udkig efter en ny bil, kan du bruge en bilbetalingsberegner til at estimere, hvor meget din månedlige betaling vil være. Bilens betalingsberegnere kræver normalt, at du estimerer bilens pris og lånebeløb. De fortæller dig også, hvor lang tid det vil tage at betale lånet. Brug disse regnemaskiner til at finde en bil i nærheden af dig og gøre din drømmebil til virkelighed! Læs videre for at lære at bruge en bilbetalingsberegner.
Beregn din månedlige betaling

Hvis du er på udkig efter en ny bil, kan du bruge værktøjet “Beregn din månedlige bilbetaling” til at få en grov idé om, hvad din nye betaling vil være. Når du har en ballpark figur i tankerne, kan du tilslutte det samlede beløb for bilens MSRP (minimum salgspris) og lånets løbetid, hvis det er relevant. Du kan endda indtaste indbytningsværdien og renten for at få et mere præcist skøn over dine nye betalinger.
Vurder den tid, det ville tage at betale dit lån

Før du ansøger om et billån, skal du finde ud af, hvor meget du har råd til at betale om måneden. De fleste billån har flere forskellige vilkår og betingelser. For at få et nøjagtigt skøn over, hvor meget du har råd til at betale om måneden, skal du bruge en automatisk låneberegner. Dette værktøj kan estimere månedlige betalinger baseret på lånevilkårene og den forskudsbetaling, du foretager. Jo mere du betaler på forhånd, jo lavere bliver din månedlige betaling.
Tilføj moms

Når du finder ud af dine månedlige betalinger på et billån, bør du også overveje den moms, du skal betale ved købet. Afhængigt af hvor du bor, kan moms variere meget fra stat til stat. Nogle stater opkræver slet ikke moms. Andre har varierende mængder moms, såsom 8.25% i Nevada. Momsbeløbet ganges derefter med den samlede købspris for at komme med det endelige lånebetalingsbeløb.
Find en bil i nærheden af dig

En bilbetalingsberegner hjælper dig med at finde ud af, hvor meget du vil være i stand til at betale hver måned for ethvert nyt køretøj. Du kan indtaste prisen på den bil, du ønsker, og rentesatser for at finde ud af din månedlige betaling. Når du har bestemt dit budget, kan du bruge en bilbetalingsberegner til at beslutte, hvilken model og få dig til at ønske. Derefter kan du indtaste disse oplysninger i ansøgningen om billån. Du ved præcis, hvor meget du har råd til at betale for den bil, der passer til dig.
Få et lån med en lavere rente

Hvis du kæmper for at foretage dine bilbetalinger, kan et lån med lavere rente være din bedste mulighed. Mange långivere har en måde at vise dig forhåndsgodkendte priser online og vil endda generere en blød kredittrækning. At indhente flere tilbud fra forskellige långivere giver dig mere gearing i forhandlinger. Du kan sammenligne satser baseret på kredit score, lånebeløb og lånets længde. Dette vil hjælpe dig med at betale mindre renter i løbet af lånets løbetid.