Denne vejledning hjælper dig med at købe NFT’er. Denne vejledning viser dig, hvordan du forbinder din cryptocurrency-tegnebog til NFT-markedspladser. Nogle markedspladser tilbyder rabatter til brugere af proprietære tegnebøger. Andre vil sænke gaspriserne for dem, der bruger eksterne tegnebøger. Når du har tilsluttet din tegnebog til markedet, skal du registrere din frøsætning og holde den sikker.

Ikke-fungible tokens, også kendt som NFT’er, er flygtige og kan opleve ekstreme højder eller nedture. Hacker-kup har involveret NFT’er til en værdi af 620 millioner dollars. Du bør undgå at blive et af disse ofre. Der er nogle enkle trin, du kan tage for at undgå faldgruberne og sørge for at investere i en pålidelig NFT.

Du skal være bekendt med, hvordan disse kryptokurver fungerer, før du køber en NFT. Du skal være i stand til at forstå risiciene og deres rolle i en portefølje. Tjek egenskaberne og de digitale aktiver for at se egenskaberne. Lad dig ikke narre af falske konti, der blot uploader kopier af populære NFT’er. Et blåt verifikationskryds placeres på kontonavnet på officielle sælgere på digitale aktivplatforme. Dette beviser, at de er legitime.

Vær forsigtig med berømtheders råd, hvis du ønsker at investere i NFT’er. Selvom berømtheder som Kim Kardashian og Floyd Mayweather Jr. har støttet blockchain-projekter, kan det være svært at verificere deres ægthed med de samme høje standarder. Det er muligt at investere i NFT’er, hvis du er sikker på, at det er legitimt, men du bør kun investere, hvad du har råd til. Før du investerer dine penge, skal du sørge for at undersøge projektet grundigt.

Før du køber, skal du sikre dig, at du forstår, hvordan du overfører din NFT til den nye tegnebog. Det kan sendes som en gave, eller du vil måske have NFT i sin fysiske form. Det kan videresælges til tredjepart med fortjeneste. Du kan nemt overføre den fra din eksisterende tegnebog til den nye, hvis du er bekendt med, hvordan du flytter den. Dette er en fantastisk måde for dig at få en gave og nogle kontanter.

Kontroller sælgerens prishistorik og kontooplysninger, før du køber en NFT. Dette giver dig en idé om den aktuelle værdi af NFT. Du bør også tjekke gulvprisen. Dette er den laveste NFT-handelspris. Dette giver dig mulighed for at bestemme prisen på din NFT. Det er også muligt at kontrollere værdien af din NFT på andre kryptovalutabørser.

Et ikke-fungibelt token (eller NFT) er et digitalt aktiv, der kan bruges til at repræsentere en smart kontrakt. Disse digitale aktiver kan være samleobjekter eller digital kunst. De tjener også som pas til begivenheder eller samfund. Jack Dorsey, Twitter-grundlægger og medstifter, solgte sin første tweet til en NFT for $ 2.9 millioner. Dette er et glimrende eksempel på, hvordan en NFT kan være et aktiv. Dette svarer til fysiske samleobjekter bortset fra at du modtager en digital fil snarere end en fysisk genstand.