Når du sammenligner kreditkort, skal du sørge for at sammenligne frynsegoder og omkostninger for hver enkelt. At betale fuldt ud er den sikreste løsning, mens det kun kan være dyrere at betale minimumsbeløbet. At betale et gebyr for forsinket betaling er en almindelig irritation, men føderale regler begrænser det beløb, du kan opkræve. I de fleste tilfælde kan du undgå det ved at betale minimumsbeløbet til tiden. Denne artikel hjælper dig med at undgå at blive offer for en “agn og switch” -ordning.
At betale fuldt ud er den dyreste løsning

En af de bedste måder at undgå at samle kreditkortgæld på er ved at betale dine køb fuldt ud. Dette er vigtigt, fordi renteudgifter klæbes til saldoen i den foregående faktureringscyklus. Ved at foretage minimumsbetalinger kan denne gæld være vanskelig at administrere. Ud over at undgå rentegebyrer kan betaling af kreditkort fuldt ud også tjene dig penge tilbage. Du skal dog overveje, hvor meget du er villig til at betale for bekvemmelighed og cash back.
Betaling af minimumsbeløbet

Hvis du har spekuleret på, om det er en god idé at betale minimumsbeløbet på kreditkort, kan du godt tro om igen. Denne vane kan have en negativ indvirkning på din kreditprofil og score. Du kan også blive fristet til at foretage minimumsbetalinger, hvis du ikke har mulighed for at betale mere. At betale minimumsbeløbet på kreditkort vil kun koste dig penge i det lange løb, fordi du vil blive udsat for sanktioner og rentegebyrer, hvis du ikke foretager den fulde betaling.

At foretage minimumsbetalinger på kreditkort kan føles godt på kort sigt, men du sætter dig selv i fare for at falde ind i en gældscyklus og en beskadiget kredit score. At betale mere end minimumsbeløbet på dine kreditkort er en god måde at undgå en kreditkortgældsfælde. Ved at foretage større betalinger hver måned undgår du disse konsekvenser og holder din kredit score sund. Her er et par tips til at undgå at betale minimumsbeløbet på kreditkort:
At betale saldoen fuldt ud er den sikreste mulighed

Når du bruger et kreditkort, er det bedst at betale saldoen fuldt ud hver måned for at undgå at pådrage sig renter og sanktioner. At betale saldoen fuldt ud på et kreditkort er også en god idé for at øge din kredit score. Det giver dig også mulighed for at opnå en højere kreditgrænse i fremtiden. Desuden vil betaling af saldoen fuldt ud hjælpe dig med at undgå at samle høj gæld.

Selvom det kan være fristende at bruge dit kort til at betale regninger, er det altid sikrere at betale saldoen fuldt ud på dit kreditkort. På denne måde undgår du høje renteudgifter. Desuden, når du betaler minimumssaldoen, undgår du sanktioner, såsom forsinkede gebyrer. Derudover er det mindre farligt at betale minimumsbalancen end at ignorere forfaldsdatoen helt, da renter fortsætter med at akkumulere på den ubetalte saldo. I det lange løb ender du med et endnu større gældsproblem.
Undgå “agn og skift” tilbud

Du er muligvis opmærksom på bait-and-switch-fidusen. Denne type tilbud indebærer reklame for et produkt til en lav pris, men når du har foretaget købet, bruger virksomheden muligheden for at sælge dig et andet og dyrere produkt. Mens nogle af disse ordninger er legitime, bliver mange forbrugere utilsigtet narret. Nedenfor er nogle tips til at hjælpe dig med at undgå disse tilbud.

Nogle bait-and-switch-svindel kan være vanskelige at genkende på forhånd. For at undgå at blive offer for denne type svindel er det bedst at være opmærksom på advarselsskiltene på disse tilbud. Hvis noget lyder for godt til at være sandt, er det det sandsynligvis. Pas på billeder af luksuslejligheder til bundpriser. Se efter vilkår, der angiver, at varerne muligvis ikke er tilgængelige efter den annoncerede dato. Hvis sælgeren bruger forvirrende småt eller grænser, vil tilbuddet sandsynligvis være bait-and-switch.